Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

Poliklinike Human i Humano, kao i sve tri Human laboratorije nude široki raspon medicinskih i laboratoraijskih usluga o čijem vrhunskom kvalitetu brine visokoedukovano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentima i našim klijentima. Human stručni tim učiniće sve da Vam osigura sigurnu, brzu i ugodanu intervenciju i pregled. Misija da na jednom mestu okupimo stručno znanje, iskustvo i dobru praksu, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga, sa ovakvim timom je i postignuta

 

TIM POLIKLINIKE HUMAN

Olivera Sinđelić

dipl. ekonomista, direktor

Nakon završenih ekonomskih studija u Nišu, svoje iskustvo, veštine i organizacione sposobnosti stiče dugogodišnjim radom u bankarskom sistemu. 2013. godine postaje direktor poliklinike "Human" čiji nivo poslovanja veoma brzo postavlja na viši nivo. Kasnije osniva tri nove laboratorije u Vranju, Aleksincu i Prokuplju, kao i novu polikliniku specijalističkih pregleda "Humano" u Nišu.
Osnivač je centra za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke u okviru poliklinike Humano. Organizator i podrška mnogobrojnih dešavanja i novina u zdravstvu u zemlji i čitavom regionu. Član Saveta za zdravlje grada Niša.  

Voli putovanja i humanitarni rad. Udata, majka Ane i Nikole.

Aleksandra Krstić

diplomirani farmaceut, medicinski biohemičar

Nakon završene gimnazije u Pirotu, svom rodnom gradu, upisuje farmaceutski fakultet u Beogradu smer medicinska biohemija, koji završava 2009. godine. Godinu dana kasnije dolazi u Niš i postaje važan deo tima poliklinike Human. Od tada radi na mestu rukovodioca laboratorije za biohemijska ispitivanja.

Posvećena porodici, majka prelepog dečaka Lazara

Milica Jovanović

diplomirani farmaceut, medicinski biohemičar

Završava gimnaziju "Bora Stanković" u Nišu nakon čega upisuje i 2013. godine završava farmaceutski fakultet u Beogradu. Godinu dana kasnije postaje licencirani medicinski biohemičar. Na čelu je biohemijske laboratorije Human Plus u Prokuplju.

Govori engleski jezik i uživa u druženju sa prijateljima.

Anica Serafimović

diplomirani farmaceut, medicinski biohemičar

Nakon završšene gimnazije "Svetozar Marković" u Niššu upisuje Farmaceutski fakultet u Beogradu i 2006. godine diplomira na smeru medicinska biohemija. Nakon toga završava stručnu praksu u Centralnoj Laboratoriji Kliničkog Centra Nišš, pri kabinetu za biohemiju i hematologiju.
Od 2016.god radi u biohemijskoj laboratoriji poliklinike Human.

Smatra da je u poliklinici Human, pored toga ššto je konačno dobila priliku da radi ono ššto voli, okružžena stručnim i odgovornim kolegama i pre svega dobrim ljudima.

Dr Irena Mitić

Specijalista mikrobiologije sa parazitologijom

Studije Medicinskog fakulteta kao i specijalističke studije završava u Nišu. Radno iskustvo lekara opšte prakse stekla je radeći u privatnoj poliklinici. U Poliklinici Human radi od samog osnivanja, 2007. godine kao lekar opšte prakse i lekar mikrobiolog.
Osnivač je dijetetskog centra Human Fit koji je već pet godina unazad pripojen Poliklinici Human. Delegat je u Skupštini Regionalne lekarske komore za jugoistočnu Srbiju.
Član je Izvrnog odbora RLKJIS, posebnog odbora za medicinsku etiku i komisije Fonda solidarne pomoći.

Udata je, majka dvoje dece. Voli pozorište, muziku i ples.

Dr Aleksandar Milićević

Specijalizant patologije

Iz rodnog Kragujevca dolazi u Niš gde se školuje i završava studije medicine. Nakon toga završava lekarski staž u Kliničkom centru i Domu zdravlja u Nišu i polaže stručni ispit za doktora medicine u Beogradu. Februara 2015. upisuje specijalizaciju iz patologije. Korisnik mnogih stipendija od strane Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije. Autor studentskih naučnih radova na Internacionalnom kongresu studenata medicinskih nauka.
U poliklinici Human radi kao lekar opšte prakse od 2016. godine.

Bavi se sportom rekreativno.

Maja Glišić

laboratorijski tehničar

Pored završene gimnazije "Stevan Sremac" u Nišu, usled velike ljubavi prema medicini, završava i srednju medicinsku školu "Dr Milenko Hadžić", smer laboratorijski tehničar.
U poliklinici Human radi od 2011. godine gde je najpre bila angažovana u biohemijskoj i patohistološkoj laboratoriji, a zatim preuzima i poslove organizacije poliklinike i laboratorije Human Humanum u Vranju.

Voli da čita, rekreativno se bavi sportom i uživa u društvu svojih prijatelja.

Nina Cvetković

diplomirani hemičar

Nakon gimnazije "Svetozar Marković" u Nišu upisuje i završava Prirodno-matematički fakultet, departman za hemiju. Trenutno je na doktorskim studijama na katedri organske hemije. Radno iskustvo stekla radeći u sektoru kontrole kvaliteta i razvoja prehrambene industrije, prosveti i marketingu.
Deo tima poliklinike Human je od 2017. godine gde radi kao asistent direktora.

Voli pse. Posvećena porodici i prijateljima.

Marija Jovanović

diplomirani pedagog

Zvanje laboratorijskog tehničara stekla u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu, nakon  koje upisuje i uspešno završava studije pedagogije. U poliklinici Human je deo tima biohemijske laboratorije od 2010. godine.

Udata, majka dva prelepa dečaka, Pavla i Vidana.

Jelena Ðordjević-Jović

laboratorijski tehničar

Medicinsko obrazovanje stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr. Milenko Hadžić u Nišu, nakon koje upisuje studije medicine. Volonterski staž završava u laboratoriji Doma Zdravlja i Higijenskom zavodu u Nišu. U poliklinici Human je deo tima biohemijske laboratorije od 2010.god.

Oblasti koje su deo interesovanja su savremena psihologija, sport i zdrava ishrana.

Mama Andree i Danila.

Tina Svilar

laboratorijski tehničar

Nakon završetka srednje medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" u Nišu, završava volonterski staž u poliklinici Human i u Institutu za javno zdravlje Niš. Obavezu polaganja državnog ispita ispunila je nakon volontiranja, što joj je omogućilo da se u poliklinici Human zaposli kao laboratorijski tehničar. Od tada je deo tima biohemijske laboratorije

Oblasti koje su deo interesovanja su savremena psihologija, sport i zdrava ishrana.

Katarina Sretić

diplomirani biolog, master ekologije

Završila osnovne studije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu na studijskom programu biologija, nakon èega upisuje i uspešno završava master studije na ekologiji. U poliklinici Human je od oktobra 2016. godine na mestu analitičara. Ima veliko interesovanje za mikrobiologiju i planira specijalističke studije na Biološkom fakultetu u Beogradu.

Svoje slobodno vreme koristi za aerobik, putovanja i druženje sa prijateljima.

Jovana Vidojević

laboratorijski tehničar

Nakon završene srednje medicinske škole u Nišu, svoje prvo radno iskustvo stekla kao pripravnik-volonter u Institutu za Javno zdravlje i u Laboratoriji Doma zdravlja u Nišu. Svoje radno iskustvo u poliklinici Human započinje 2008. godine u delu laboratorije za patološka ispitivanja. Neretko se pridružuje i radu tima laboranata u biohemijskoj laboratoriji.

U slobodno vreme čita romane i piše poeziju.

Udata i zadovoljna majka trogodišnjeg sina Andrije.

Tijana Jovanović

laboratorijski tehničar

Završila srednju Medicinsku školu "dr. Milenko Hadžic" 2006. godine u Nišu, nakon čega završava volonterski staž u Biohemijskoj laboratoriji KC Niš. U timu poliklinike Human je od januara 2017. godine na radnom mestu laboranta u patohistološkoj laboratoriji. Voli timski rad.

Bavi se fitnesom, voli pse i smatra ih najboljim prijateljima.

Neudata, u dugoj vezi.

Katarina Dinić

laboratorijski tehničar

Nakon završetka srednje medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" u Nišu, svoje prvo radno iskustvo stièe volonterstvom u Institutu za javno zdravlje Niš i u poliklinici Human nakon koga postaje i stali član tima poliklinike. Deo je biohemijskog tima, gde radi na poslovima uzorkovanja, prijema i trijaže primarnih uzoraka u odseku biohemije, hematologije i imunohemije. Trenutno je na studijama Visoke tehničke škole, smer zaštita od požara.

Slobodno vreme provodi u krugu porodice i u društvu.

Milena Ðorđević

laboratorijski tehničar

Zvanje laboratorijskog tehničara stiče nakon završene srednje medicinske škole u Nišu. StručnI staž završava 2011. godine, a svoju karijeru u svetu medicine započinje u poliklinici Human Fit, u ordinaciji za lečenje problema gojaznosti, pothranjenosti i poremećaja u ishrani. 2012. godine se pridružuje timu poliklinike Human na mesto laboratorijskog tehničara u mikrobiologiji.

Voli putovanja, boravak u prirodi i čitanje knjiga.

Danijel Damjanović

laboratorijski tehničar

Nakon završene srednje medicinske škole njegova interesovanja se okreću ka pravnim naukama i tada upisuje pravni fakultet u Nišu. U poliklinici Human radi od 2014. godine na mestu laboranta u mikrobiološkoj laboratoriji.

Svoje slobodno vreme provodi završavajući studije prava. Voli druženje i sport.

Otac devojčice Nikodine

Nenad Petrović

medicinski tehničar

Srednju medicinsku školu u Nišu završava 2007. godine gde dobija zvanje medicinskog tehničara. Pet godina kasnije postaje deo tima poliklinike Human. Svoj rad posvećuje pre svega mikrobiološkoj laboratoriji, ali se takoðe angažuje u radu prijema i komunikacije sa pacijentima.

Aktivno se bavi sportom, voli strane jezike i špansku muziku.

Biljana Radulović

medicinski tehničar

Srednju medicinsku školu završava u Nišu nakon čega svoje prvo radno iskustvo stièe radeći u Vojnoj bolnici na odeljenju neurologije. Prijatan prijem pacijenata i uvek prisutan osmeh sestre Biljane je zaštitni znak prijemnog pulta poliklinike Human.

Slobodno vreme provodi čitajući pravnu literaturu.

Jelena Mirčić

stomatološki tehničar

U poliklinici Human radi od 2013. godine na poslovima prijema pacijenata i vođenja administracije. Njena komunikativnost, odgovornost i timski rad čine je posebnom u timu poliklinike.

Slobodno vreme posvećuje porodici, prijateljima i kreativnom hobiju.

Udata, 25 godina u braku, majka dvoje dece

Milan Pavlović

saobraćajni tehničar

Bezbednost i tačnost usluga terenske službe koje se svakodnevno ostvaruju kroz saobraćajne gužve su odgovornost našeg vozača Milana. Posete našim saradnicima i klijentima propraćene su prijatnim licem Milana Pavlovića koji sebe opisuje kao komunikativnu, pristupačnu osobu spremnu na dobru saradnju. Deo Human tima je od 2011. godine.

Voli sport i rekreativno se bavi fudbalom.

TIM POLIKLINIKE HUMANO

Anita Čolović

medicinski tehničar

Srednju medicinsku školu za medicinskog tehničara završila u Prokuplju. u poliklinici Humano zaposlena kao medicinska sestra od njenog osnivanja, 2016. godine. Prema medicini oseća veliku ljubav i naklonjenost. Voli rad u zdravstvu i spremna je za nova učenja i izazove.

Slobodno vreme provodi družeći se sa svoje dvoje dece. Voli boravak u prirodi.

Stefana Stefanović

laboratorijski tehničar

Srednju medicinsku školu završava u Nišu. Trenutno je na studijama visoke medicinske škole. Svoje prvo radno iskustvo medicinske sestre stiče u poliklinici Humano.

Voli izlaske, druženja i nova poznanstva.

Marijana Ðorđević

medicinska sestra tehničar

Nakon završene srednje medicinske škole u Prokuplju, dolazi u Niš gde završava strukovne studije. Svoj rad u zdravstvu započinje u poliklinici Humano na mestu medicinske sestre.

U slobodno vreme voli da čita knjige i uživa u prirodi sa svojim psom.

Ana Ðorđević

medicinska sestra tehničar

Srednju medicinsku školu završila u Nišu. Deo tima poliklinike Humano je od njenog osnivanja, decembra 2016. godine. Ljubav prema medicini gaji još od malih nogu i uživa u pružanju pomoći drugima.

Slobodno vreme voli da provodi u prirodi sa svojim prijateljima.

TIM LABORATORIJE HUMAN HUMANUM VRANJE

Dušanka Mitić

laboratorijski tehničar

Svoj dugačak radini vek je provela radeći u Zavodu za zašštitu zdravlja u Vranju. Kao biohemijski laborant u laboratoriji Human Humanum radi od njenog osnivanja.

Govori engleski jezik i voli da čita.

Ljiljana Cvetković Dimitrijević

laboratorijski tehničar

Nakon završšene srednje medicinske šškole, petogodiššnje radno iskustvo u zdravstvu stiče radeći u biohemijskoj laboratoriji Doma Zdravlja u Vranju. Od osnivanja laboratorije Human Humanum u Vranju radi kao laboratorijski tehničar i odgovorna je za pravilno sprovođenje laboratorijskih analiza.

Govori engleski jezik. Slobodno vreme provodi u krugu porodice i prijatelja.

TIM LABORATORIJE HUMAN ANA ALEKSINAC

Denis Jovanović

diplomirani farmaceut - biohemičar

2011. godine završšava Farmaceutski fakultet u Beogradu, smer biohemija, nakon čega se vraća u rodni Bosilegrad. Dve godine radi u biohemijskoj laboratoriji u Domu Zdravlja Bosilegrad.

2013. godine prihvata poziv na mesto biohemičara i odlazi u Aleksinac. Od tada, zajedno sa svojom koleginicom Gordanom uspeššno vodi rad laboratorije Human Ana u Aleksincu.

Govori engleski jezik, voli družženje i aktivno se bavi sportom.

Gordana Džonić

laboratorijski tehničar

Srednju medicinsku šškolu završava u Ćupriji, nakon čega upisuje i uspeššno završšava smer fiziotarapeuta na Viššoj medicinskoj šškoli.
Svoje prvo radno iskustvo laboranta stiče u Human Ana laboratoriji u Aleksincu, od njenog osnivanja, 2013. godine.

Veoma je družželjubiva i naklonjena porodici.

TIM LABORATORIJE HUMAN PLUS PROKUPLJE

Marija Stevanović

doktor medicine

Zvanje doktora medicine stiče završšetkom medicinskog fakulteta u Niššu. Kasnije upisuje specijalističke studije i trenutno je na završšnoj godina studija iz oblasti kliničke biohemije.
Radeći u Domu Zdravlja i Opšštoj bolnici u Prokuplju stekla je radno iskustvo koje kasnije usavrššava u ordinaciji Human fit u Niššu.
Od 2013. godine radi kao biohemičar u laborotoriji Human Plus u Prokuplju gde je svakodnevno posvećena biohemijskim analizima i radu sa pacijentima.

Rekreativno se bavi sportom, veoma je kreativna, voli putovanja i knjige.

Tamara Grujić

laboratorijski tehničar

Rođena u Prokuplju. Srednju medicinsku školu završšava u Niššu gde dobija zvanje laboratorijskog tehničara. Nakon toga se vraća u rodni grad gde stiče radno iskustvo u Opšštoj bolnici Prokuplje. Od osnivanja laboratorije Human Plus, 2013. godine radi na poslovima vođenja laboratorijske dokumentacije, uzorkovanje, priprema i transport uzoraka, izvođenje laboratorijskih ispitivanja i unos i kontrolu rezultata istih.

Velika interesovanja ima prema biohemiji i kozmetologiji. Voli ššetnju u prirodi.

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike

PRATITE NAS