Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

 

ŠTA JE ENDOKRINOLOGIJA I ČIME SE ONA BAVI?

Endokrinologija je grana medicine koja se bavi poremećajima endokrinog sistema i njegovim specifičnim izlučevinama - hormonima. Hormoni imaju jako važnu ulogu u funkciji organizma jer regulišu gotovo sve telesne funkcije, od reprodukcije, preko rasta i razvoja, do odgovora na stres.

Endokrinologija se takođe bavi poremećajima u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, kao i oboljenjima koja nastaju kao posledica tih poremećaja.

Poliklinika Human ima vrhunske interniste-endokrinologe, stručnjake za poremećaje u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem i oboljenja koja nastaju kao posledica tih poremećaja - dijabetes, povećana ili smanjenja funkciju štitne žlezde, neplodnost, metaboličke poremećaji, srčana oboljenja, osteoporoza, gojaznost i ostalo..

 

USLUGE POLIKLINIKE HUMAN IZ OBLASTI ENDOKRINOLOGIJE:

  • PREGLED INTERNISTE ENDOKRINOLOGA
  • ULTRAZVUČNI PREGLED ŠTITNE ŽLEZDE
  • COLOR DOPPLER PREGLED ŠTITNE ŽLEZDE
  • ELASTOGRAFIJA ŠTITNE ŽLEZDE
  • LABORATORIJSKE ANALIZE KRVI I URINA KOJE SE RADE SE U SKLADU SA PREPORUKOM ENDOKRINOLOGA, A SA CILJEM USTANOVLJAVANJA POREMEĆAJA FUNKCIJE ŽLEZDA
  • ENDOKRINOLOŠKI TESTOVI - TEST OPTEREĆENJA ŠEĆEROM RADI SE SA CILJEM OTKRIVANJA LATENTNOG DIJABETA, KAO I ZA OTKRIVANJE DIJABETESA U TRUDNOĆI
  • LEČENJE GOJAZNOSTI KAO POSLEDICE POREMEĆAJA FUNKCIJE ŠTITNE ŽLEZDE

AKTUELNOSTI

cache/resized/4d37c06eb21d3079e18ca982b8476802.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
U cilju razvijanja svesti o važnosti zdravlja i prevenciji raznih bolesti, Poliklinika Human Vam omogućava da po promotivnim cenama obradujete svoje prijatelje, članove porodice ili poslovne saradnike kupovinom VAUČERA! Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!      
cache/resized/296e897726df06a97644599fd5f31db5.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Nepravilna i nezdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Zdrava ishrana čoveku omogućava da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Savremena medicina je nakon dugogodišnjeg istraživanja potvrdila da je savremeni način života u sprezi sa ...
cache/resized/a6847ca7b61be62aba5cb3f7c2c23f03.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Otkrijte na vreme uzrok alergija kod dece,  ojačajte im imunitet i sprečite nastanak komplikacija. U Poliklinici Human možete odraditi pedijatrijski panel koji sadrži 10 inhalatornih i deset nutritivnih alergena. Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike

PRATITE NAS