Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

-->

Endokrinologija

Hormoni regulišu gotovo sve telesne funkcije, od reprodukcije, preko rasta i razvoja, do odgovora na stres. Poliklinika Human ima vrhunske interniste-endokrinologe, stručnjake za poremećaje u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, i za oboljenja koja nastaju kao posledica tih poremećaja - dijabetes, povećanu ili smanjenju funkciju štitne žlezde, neplodnost, metaboličke poremećaje, srčana oboljenja, osteoporozu, gojaznost .

Usluge:

  • Pregled interniste endokrinologa
  • Merenje telesnog sastava - Merenje telesnog sastava na In body 520 vagi omogućava, izuzev merenja telesne težine, i izračunavanja indeksa telesne mase, odnosno procenu stanja uhranjenosti, i određivanje procenta masnog tkiva, vode i suve supstance tela.
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk štitaste žlezde
  • Laboratorijske analize - Laboratorijske analize krvi i urina rade se u skladu sa preporukom endokrinologa, a sa ciljem ustanovljavanja poremećaja funkcije žlezda sa unutrašnjim lučenjem (hipofize, štitaste, nadbubrežne žlezde, pankeasa, jajnika).
  • Endokrinološki testovi - Test opterećenja šećerom radi se sa ciljem otkrivanja latentnog dijabeta, kao i za otkrivanje dijabetesa u trudnoći.

AKTUELNOSTI

cache/resized/864d9309b8c8a586e9b9f555caf387c3.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
U cilju razvijanja svesti o važnosti zdravlja i prevenciji raznih bolesti, Poliklinika Human Vam omogućava da po promotivnim cenama obradujete svoje prijatelje, članove porodice ili poslovne saradnike kupovinom VAUČERA! Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!      
cache/resized/94b786b060efe33e20935f7eb25e07f9.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Nepravilna i nezdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Zdrava ishrana čoveku omogućava da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Savremena medicina je nakon dugogodišnjeg istraživanja potvrdila da je savremeni način života u sprezi sa ...
cache/resized/6cf9685c5d34d6ecbebf78effa5e3943.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Otkrijte na vreme uzrok alergija kod dece,  ojačajte im imunitet i sprečite nastanak komplikacija. U Poliklinici Human možete odraditi pedijatrijski panel koji sadrži 10 inhalatornih i deset nutritivnih alergena. Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike

PRATITE NAS