Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

 

UROLOGIJA

 

Urogenitalni sistem čine organi urinarnog (bubrezi, ureteri i mokraćna bešika) i genitalnog sistema muškarca (penis, testisi, semevodi, prostata). Zajednički izvodni kanal im je uretra. Najčešće bolesti urogenitalnog sistema su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate. Neretko su to nespecifične tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja. Ukoliko se pravovremeno postavi dijagnoza i započne lečenje bolesti, ne samo da se može unaprediti zdravlje i poboljšati kvalitet života pacijenta, već se može sprečiti nastanak i lečiti hronični ili najteži oblik bolesti (karcinom), što vam upravo tim naših vrhunskih stručnjaka iz oblasti urologije garantuje.

 

Poliklinika Humano vam u saradnji sa našom partnerskom poliklinikom Human obezbeđuje kompletnu dijagnostiku urogenitalnog sistema koja obuhvata:

  • Laboratoriju urina (biohemijski pregled urina sa makroskopskim i mikroskopskim pregledom, urinokulturu sa biogramom i antibiogramom)
  • Laboratorijske analize krvi
  • Ultrazvučni i color Doppler pregled urogenitalnog sistema
  • Patohistološku analizu bioptata i kalkulusa
  • Klinički pregled specijaliste urologije
  • Uvođenje i korekciju terapije
  • Hiruško lečenje

 

 

AKTUELNOSTI

cache/resized/864d9309b8c8a586e9b9f555caf387c3.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
U cilju razvijanja svesti o važnosti zdravlja i prevenciji raznih bolesti, Poliklinika Human Vam omogućava da po promotivnim cenama obradujete svoje prijatelje, članove porodice ili poslovne saradnike kupovinom VAUČERA! Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!      
cache/resized/94b786b060efe33e20935f7eb25e07f9.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Nepravilna i nezdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Zdrava ishrana čoveku omogućava da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Savremena medicina je nakon dugogodišnjeg istraživanja potvrdila da je savremeni način života u sprezi sa ...
cache/resized/6cf9685c5d34d6ecbebf78effa5e3943.jpg
Super User, ponedeljak, 13 februar 2017
Otkrijte na vreme uzrok alergija kod dece,  ojačajte im imunitet i sprečite nastanak komplikacija. U Poliklinici Human možete odraditi pedijatrijski panel koji sadrži 10 inhalatornih i deset nutritivnih alergena. Poliklinika Human, prijatelj Vašeg zdravlja!

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike

PRATITE NAS