Poliklinika Human

Poliklinika Human Vam pruža kompletnu zdravstvenu uslugu na jednom mestu praćenu najsavremenijom dijagnostikom i pristupom lečenja.

Dobrodošli

Poliklinika Human

Poliklinika Human osnovana je 2007. godine. Danas predstavlja vodeću specijalizovanu medicinsku ustanovu za kompletnu biohemijsku, mikrobiološku i patohistološku laboratorijsku dijagnostiku, opštu praksu i internu medicinu.

Poliklinika Human je akreditovana po standardu ISO 15189. Akreditacija obezbeđuje kompetentnost poliklinike Human za pružanje pouzdanih usluga ispitivanja, poverenje i sigurnost kod korisnika naših usluga zbog kojih i postojimo.

Medicinsko – laboratorijska oprema renomiranih svetskih proizvođača omogućava visoku precizmost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata. To potvrđuje i primena mnoštva domaćih i evropskih propisa u zdravstvu i laboratoriji.

Tim lekara specijalista poliklinike Human u saradnji sa medicinskim laborantima i tehničarima stoji na raspolaganju za kompletnu laboratorijsku dijagnostiku i preglede i lečenje iz oblasti opšte medicine, endokrinologije, pulmologije, kardiologije, gastroenterologije i dijetetike.

Poliklinika Humano

U želji da prati savremene medicinske trendove i u svom radu primenjuje najnovija stručna i naučna saznanja, 2016. godine osniva se poliklinika Humano kao ćerka poliklinike Human. Zahvaljujući vrhunskoj opremljenosti poliklinike, najstručnijem timu lekara i sprovođenju interne i eksterne kontrole kvaliteta, poliklinika Humano svojim pacijentima pruža široku paletu standardnih i specifičnih usluga u skladu da svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije. Iako mlada, poliklinika Humano je za veoma kratko vreme postala vodeća specijalizovana medicinska ustanova iz oblasti radiologije, hirurgije i urologije.

ZZZZR Human MED

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika HUMAN MED pruža usluge izdavanja lekarskih uverenja, obuku iz prve pomoći i specijalističke preglede iz oblasti interne medicine, medicine rada, orl, oftalmologije, dermatovenerologije, neuropsihijatrije i psihologije.

U okviru zdravstvene ustanove HUMAN MED  dostupna je kompletna ultrazvučna i color doppler dijagnostika kao i sve usluge iz domena laboratorije. Sva lekarska uverenja su dostupna korisnicima bez zakazivanja, realizuju se u najkraćem vremenskom roku uz tim specijalista na čelu sa lekarima medicine rada. Dostupna su lekarska uverenja za namene:

  • ZAPOSLENE RADNIKE
  • RADNA MESTA SA POVEĆANIM RIZIKOM
  • ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA
  • VOZAČE SVIH KATEGORIJA
  • DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA
  • OSTALE NAMENE
  • OBUKA IZ PRVE POMOĆI
0 Lekara specijalista
0 Godina iskustva
0 Zadovoljnih klijenata
0% Kvalitet

Labaratorije poliklinike Human

Najsavremenija labarotorija

Svojim pacijentima poliklinika Human je omogućila i kompletne laboratorijske usluge u svojim centrima u Vranju, Prokuplju i Aleksincu.

Vranje

Laboratorija Human Humanum

2014. godine poliklinika Human širi svoje poslovanje i u Vranju, otvaranjem biohemijske laboratorije Human Humanum. Rukovodilac laboratorije je magistra Marica Ristić, koja zajedno sa ostalim biohemičarima i timom tehničara svakim danom pridobija sve veće poverenje pacijenata. Koristeći najsavremeniju laboratorijsku dijagnostiku renomiranih svetskih proizođača, laboratorija Humanum uz stalnu podršku poliklinike Human, omogućava dobijanje tačnih I preciznih rezultata u najkraćem roku.

 

Prokuplje

Laboratorija Human Plus

Laboratorija Human Plus je osnovana je 2013. godine u Prokuplju, pod rukovodstvom magistra farmacije Milica Jovanović i lekara opšte prakse Marije Stevanović . Prateći najsavremenije trendove u poslovanju, laboratorija Human Plus raspolaže najsavremenijom aparaturom i konstantno teži ka usavršavanju i kontinuiranom poboljšanju poslovanja.

Aleksinac

Laboratorija Human Ana

Laboratorija za medicinsku biohemiju Human Ana počela je sa radom jula 2014. godine. Rukovodilac biohemijske laboratorije je magistar farmacije Denis Jovanović, koji dugi niz godina uspešno vodi laboratoriju, čineći je jednom od najuspešnijih u Aleksincu. Uz najsavremeniju medicinsku opremu, ažurnost, tačnost i preciznost u radu, svoje poverenje laboratoriji Human Ana svakim danom poklanja sve veći broj pacijenata.

 

Poliklinika Human

Naš Stručni Tim

Visokoedukovano i stručno osoblje poliklinike Human zaslužno je za vrhunski kvalitet i široki raspon medicinskih i laboratoraijskih usluga koje pružamo.

Naša misija je da na jednom mestu okupimo stručno znanje, iskustvo i dobru praksu, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga i profesionalne saradnje.

Stručni Tim

Poliklinika Human - Lekari saradnici

Lekari saradnici