Video snimci HUMAN Laboratorije

Biohemijska laboratorija

Osnovni zadatak i cilj biohemijske laboratorije poliklinike Human je laboratorijska dijagnostika koja će omogućiti pravovremeno postavljanje dijagnoze i praćenje terapije i toka bolesti.

Opredeljenost za primenu i uvođenje osetljivih i specifičnih matoda ispitivanja nas uspešno vodi ka tom cilju. Stalni razvoj je rezultovao velikim brojem raznolikih analiza biološkog materijala koje je moguće uraditi u okviru naše biohemijske laboratorije.

Mikrobiološka laboratorija

Mikrobiološka laboratorija se bavi analizom biološkog materijala pacijenata u cilju izolovanja patogenih mikroorganizama. U laboratoriji poliklinike Human se vrši veliki broj bakterioloških, mikoloških, parazitoloških i virusoloških analiza, na Vaš lični ili zahtev Vašeg lekara. Stručno osoblje laboratorije i savremene mikrobiološke tehnike su garant tačne dijagnostike.

Human mikrobiološka laboratorija je opremljena savremenim mikroskopima, aparatima za sterilizaciju, termostatima i drugom opremom koja omogućuje optimalne uslove za rad. Imajući u vidu da je mikrobiologija nauka koja se veoma brzo razvija, mikrobiolozi poliklinike Human se trude da primenjuju najnovija saznanja i dijagnostičke metode i budu u koraku sa vremenom.

Patohistološka laboratorija


Patohistologija je nauka koja se bavi postavljanjem dijagnoze bolesti na osnovu mikroskopske analize uzorka-tkiva.

Laboratorija za patohistološku i citološku dijagnostiku u poliklinici Human je najsavremenije opremljena privatna patohistološka laboratorija u Nišu.

Human Laboratorije dostupne su u Nišu, Vranju, Aleksincu i Prokuplju. Za zakazivanje laboratorije pozovite broj 018 538 889