• English

Lečenje u Turskoj

lečenje u turskoj

Lečenje u Turskoj više nije luksuz!

Nova INTERNACIONALNA saradnja sa najuticajnijim stručnjacima iz svih oblasti, u svrhu dijagnostike i lečenja u Memorial Hospitals Group bolnicama, u Istanbulu.
Nakon 15 godina postojanja, ponosni smo što smo jedni od lidera u regionalnom, a od danas i nacionalnom zdravstvu.
Naš uspeh i kredibilitet potvrđuju se kroz novu internacionalnu saradnju sa Memorial Hospitals Group iz Istanbula, vodećom medicinskom ustanovom u Turskoj.
Njihov izbor da postanemo partneri jasno ukazuje na našu sposobnost da pružimo vrhunsku zdravstvenu uslugu, uz najviše standarde u kvalitetu i sigurnosti.
poliklinika human
Saradnja sa Memorial Hospitals Group-om nam omogućava da još više proširimo ponudu zdravstvenih usluga i da internacionalno zdravstvo postane još pristupačnije za pacijente iz Srbije.
Pružite sebi najkvalitetniju negu i lečenje u saradnji sa najboljim ustanovama u svetu.
U Memorijalnoj bolnici, pacijenti će dobiti vrhunsku negu, uz najmoderniju tehnologiju i medicinsku opremu. Pacijenti će biti u rukama stručnjaka koji su na čelu svoje oblasti i koji će pružiti najbolje lečenje i podršku u borbi protiv bolesti.
besplatne konsultacije

Besplatne konsultacije

Kao deo ove saradnje, nudimo vam pristup najboljim medicinskim tretmanima i vrhunskoj zdravstvenoj nezi koju pruža Memorijalna bolnica.

Konsultacije koje organizujemo za vas su besplatne i neobavezujuće.

Ne postoji potreba za prevođenjem vaše medicinske dokumentacije, jer naši lekari govore vaš jezik i razumeju vaše potrebe.

Usluga je namenjena svima a posebno pacijentima koji su zabrinuti zbog dijagnoze ili su nezadovoljni rezultatima lečenja, kao i onima koji traže drugo mišljenje lekara.

Naš tim stručnjaka će vam pomoći u organizovanju konsultacije i dijagnostiku u Memorijalnoj bolnici, pružiti vam sve neophodne informacije i savete kako biste bili sigurni da ste dobili najbolje zdravstveno rešenje za sebe i svoje bližnje.

Kako do lečenja u Turskoj?

Kontaktirajte nas i osigurajte sebi vrhunsku negu i lečenje u Memorial Hospitals grupaciji medicinskih centara u Istanbulu, u saradnji sa Poliklinikom Human.

Naš tim će vam pružiti sve neophodne informacije i savete kako biste bili sigurni da ste dobili najbolje zdravstveno rešenje za sebe i svoje bližnje.

© Copyright Poliklinika Human 2022. Sva prava zadržana.