• English

Usluge

Poliklinike Human, Humano i ZZZZR Human Med
Vodeći medicinski centri na jugu Srbije

Usluge poliklinike Human

Poliklinika Human se bavi pretežno laboratorijskom dijagnostikom. Takođe, dostupni su pregledi iz oblasti interne medicine i opšte prakse.


Saveznik kvalitetne dijagnoze

Laboratorija


Zahvaljujući laboratorijskim analizama i na osnovu dodatnih specijalističkih pregleda, lekar može postaviti pravilnu dijagnozu ili otkloniti sumnju na postojanje bolesti.
Laboratorijska dijagnostika je značajna i za praćenje toka bolesti, prognoze bolesti, kao i praćenje efikasnosti primenjene terapije.


VIDI VIŠE

interna medicina

Priznati stručnjaci

Interna medicina


Endokrinologija, kardiologija, pulmologija, nefrologija, hematologija, gastroenterologija


VIDI VIŠE

dijetetika

Planiranje ishrane i fizičke aktivnosti

Centar za dijetetiku


U eri interneta dostupne su brojne dijete koje nažalost našem zdravlju čine više štete nego koristi. Jedini bezbedan način za redukovanje telesne mase je onaj rukovođen stručnim licima u specijaizovanim centrima, kakav je i Poliklinika Human.


VIDI VIŠE

endoskopija

Dijagnostička endoskopija

Endoskopija


Endoskopska dijagnostika spada u red jednostavnih  minimalno-invazivnih metoda koju lekari koriste kada dijagnostičke metode poput ultrazvuka, rentgena, skenera ili magnetne rezonance ne  mogu dati kompletan uvid u stanje unutrašnjih organa.


VIDI VIŠE

Nutrigenetika

Genetske analize u službi zdravlja

NUTRIGENETIKA


Intenzivne inovacije u oblasti medicine i konstantno prilagođavanje svetskim medicinskim trendovima, u ovoj godini nam donose značajno partnerstvo sa kompanijom WellGen iz Beograda, liderom u Srbiji u oblasti nutrigenetike. Kompanija WellGen bavi se obezbeđivanjem usluga u domenu preventivne medicine, prediktivne humane genetike i genetskog inženjeringa.


VIDI VIŠE

Antibiotici

Pravilno propisivanje i primena lekova

FARMAKOTERAPIJA


Savremena farmakoterapija nudi rešenje za veliki broj zdravstvenih problema, ali povećanje broja lekova u terapiji može biti uzrok novih problema za pacijenta. Sveobuhvatni analitički pristup terapiji omogućava personalizovano i holističko sagledavanje terapije i prilagođavanje karakteristikama i životnim navikama pacijenta.

Prof. Aleksandra Catić Đorđević


VIDI VIŠE

Savremena i pouzdana dijagnostika

Usluge poliklinike Humano

Iako mlada, poliklinika Humano je za veoma kratko vreme postala vodeća specijalizovana medicinska ustanova iz oblasti radiologije, hirurgije i urologije.

kabinet za bojesti dojke

3D ultrazvučni skener dojke

Kabinet za bolesti dojke


Deo prevencije koju sprovodi poliklinika Human odnosi se na redovne ultrazvučne preglede dojki i aksila (pazušne jame).
Pregledi koji su dostupni u poliklinici Humano su:

  • ultrazvuk
  • color doppler
  • ultrazvučni skener – ABVS

VIDI VIŠE

urologija

Preventiva i dijagnostika

Urologija


Oboljenja urogenitalnog trakta koja su u nadležnosti urologa su infekcije mokraćnih kanala, bubrega, kamen u bubregu i mokraćnim putevima kao i upala i ostale bolesti prostate kod muškaraca.


VIDI VIŠE

hirurgija

Usluge poliklinike Humano iz oblasti hirurgije

Hirurgija


Hirurgija u okviru poliklinike Humano se bavi rekonstrukcijom urođenih i stečenih defekata na telu poput rana, opekotina, cisti, apscesa, ožiljaka, benignih i malignih tumora, mladeža, tumora potkožnog tkiva (npr. ateroma, lipoma), tumora glave i vrata, kongenitalnih anomalija itd.


VIDI VIŠE


Ultrazvučna i color doppler dijagnostika

Radiologija


Ultrazvučni pregled danas predstavlja nezamenljivu dijagnostičku metodu koja se široko primenjuje za pravovremeno otkrivanje brojnih patoloških promena u organizmu.


VIDI VIŠE

Dostupni vašoj kompaniji i vašim zaposlenima

Usluge ZZZZR Human Med

Human Med je specijalizovana zdravstvena ustanova za izdavanje svih vrsta lekarskih uverenja, kao i za realizaciju svih vrsta sistematskih pregleda bilo individualnih ili grupnih.

medicina rada

Sve na jednom mestu

Lekarska uverenja i obuka iz prve pomoći


Dostupna su lekarska uverenja za namene:

  • ZAPOSLENE RADNIKE
  • RADNA MESTA SA POVEĆANIM RIZIKOM
  • ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA
  • VOZAČE SVIH KATEGORIJA
  • DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA
  • OSTALE NAMENE
  • OBUKA IZ PRVE POMOĆI

VIDI VIŠE


Preventiva i dijagnostika

Oftalmologija


Oftalmoliški kabinet ZZZZR Human Med, opremljen je kompletno NOVIM, najsavremenijim aparatima za prevenciju i dijagnostiku oboljenja oka.

VIDI VIŠE

psihologija i psihijatrija

Mentalna higijena

Psihijatrija i psihologija


Svakodnevni stresovi, egzistencijalna kriza, stastitka u medijima, samo su jedni od izvora sve prisutnije anksioznosti i potencijalne depresije. Mentalna higijena bi trebalo biti nalik pranju zuba, podrazumeva da se mora održavati.

VIDI VIŠE

dermatologija

Koža u kojoj živimo

Dermatologija


Sve prisutniji trend o nezi kože dovodi nas do značajnog osvešćivanja na polju prevencije kožnih oboljenja. Godišnje kontole kod dermatologa mogu spasiti život.

VIDI VIŠE

ENT

Uho, grlo, nos

ORL kabinet


Otorinolaringologija je grana medicine koja se bave prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti uha, grla i nosa kod dece i odraslih.

Pored standardnih ORL problema kao što su bakterijske i gljivične infekcija spoljnjeg uha, oboljenja srednjeg uha i Eustahijeve, oboljenja usne šupljine i ždrela, oblast otorinolaringologije se bavi i problematikom oboljenja glasnih žica, ispitivanjem sluha, kao i ispitivanjem i lečenjem vrtoglavice.


VIDI VIŠE

Kako postižemo sve?

Veruj u proces

Pacijenti i ljudski resursi su ključni nosioci biznisa, prema kojima se kompanija ophodi sa uvažavanjem, oskuškujući njihove zahteve i potrebe, koje kasnije adekvatno inkorporira u svoje poslovanje.


Šta nas pokreće?

Briga o pacijentima

Komunikacija u medicini smatra se osnovnom veštinom lekara na putu do uspešne dijagnoze i lečenja, te uspostavljanja adekvatnog odnosa sa pacijentom.


Uvek tu za pacijente

Saveti lekara

Dobre komunikacione veštine, strpljivost i osetljivost za probleme pacijenta nužne su za stvaranje međusobnog poverenja.


Vrhunski stručni tim

Medicinske usluge dostupne 7 dana u nedelji

Poliklinika Human je dostpuna pacijentima 7 dana u nedelji. Radno vreme ostalih centara pogledajte u „Kontakt“ stranici.

Dobra praksa znači dobru brigu o zdravlju

Medicina u brojevima

Svoje poslovanje temeljimo na principima transparetnosti, dostupnosti, visokog kvaliteta i širokog sprektra pružene usluge.
Prilagođavamo se tržišnim zahtevima, razmišljajući uvek iz ’’cipela pacijenata’’.

IZGRADNJA POVERENJA


Pacijenti nisu samo stekli poverenje, već i naklonost poliklinici Human i poslovnim jedinicama. Od početka 2021 do današnjeg dana, naša poliklinika broji više od 100.000 pregleda.

POSVEĆENOST PACIJENTIMA


Zbrinjavanje pacijenata koji zbog pandemije nisu u mogućnosti da redovne, kontrolne i hitne preglede obave u državnim medicinskim ustanovama, shvatili smo kao moralnu obavezu.

NOSIOCI USPEHA


Ključna karika poslovnog uspeha svake kompanije je zadovoljan zaposleni.
Oni su ogledalo kompanije, te često koristimo termin ’’direktori za prvi utisak’’.


ORIJENTISANI NA REZULTATE


Svi naši poslovni rezultati, logična su posledica našeg entuzijazma, predanog i Humanog rada.


© Copyright Poliklinika Human 2022. Sva prava zadržana.