Tel: 018 538 889  E-mail: info@poliklinikahuman.rs

 

POLIKLINIKA HUMAN osnovana je 2007. godine. Danas predstavlja vodeću polikliniku iz oblasti interne i opšte medicine, biohemijske, mikrobiološke i patohistološke laboratorije.

Najsavremenija medicinsko - laboratorijska oprema renomiranih svetskih proizvođača omogućava visoku precizmost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata. To potvrđuje i primena mnoštva domaćih i evropskih propisa u zdravstvu i laboratoriji, poput SRPS EN ISO 15189:2014

Stručni lekari poliklinike Human iz čak 9 GRANA SPECIJALIZACIJE i vrhunski tim mediicinskih tehničara i laboranata, svakodnevno pruža preko hiljadu različitih vrsta usluga svojim pacijentima.

Human tim od 15 LEKARA SPECIJALISTA stoji na raspolaganju za kompletan pregled i lečenje iz oblasti:

 • OPŠTE MEDICINE
 • ENDOKRINOLOGIJE
 • PULMOLOGIJE
 • NEFROLOGIJE
 • KARDIOLOGIJE
 • GASTROENTEROLOGIJE
 • HEMATOLOGIJE
 • BIOHEMIJSKE, MIKROBIOLOŠKE I PATOHISTOLOŠKE LABORATORIJE

Bliska saradnja Human lekara sa dermatolozima, infektolozima, neurohirurzima i ostalim specijalistima pruža Vam kompletnu zdravstvenu uslugu na jednom mestu praćenu najsavremenijom dijagnostikom i pristupom lečenja.

Takođe, u okviru Poliklinike Human osnovan je i “CENTAR ZA DIJETETIKU” gde je tim stručnjaka za dijetetiku zadužen za postavljanje dijagnoze i određivanje adekvatne terapije u cilju lečenja gojaznosti i planiranja ishrane kod zdravih ljudi koji žele da očuvaju ili unaprede svoje zdravlje.

U želji da prati savremene medicinske trendove i u svom radu primenjuje najnovija stručna i naučna saznanja, 2016. godine osniva se POLIKLINIKA HUMANO kao ćerka poliklinike Human.

Zahvaljujući vrhunskoj opremljenosti poliklinike, najstručnijem timu lekara i sprovođenju interne i eksterne kontrole kvaliteta, poliklinika Humano svojim pacijentima pruža široku paletu standardnih i specifičnih usluga u skladu da svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije.

Iako mlada, poliklinika Humano je za veoma kratko vreme postala vodeća specijalizovana medicinska ustanova iz oblasti:

 • RADIOLOGIJE
 • HIRURGIJE
 • UROLOGIJE

Pored navedenih specijalističkih pregleda, u poliklinic Humano možete dobiti i kompletne usluge iz cele oblasti INTERNE I OPŠTE MEDICINE, kao i kompletnu ANALIZU SVIH LABORATORIJSKIH ISPITIVANJA.

Poliklinika Humano s može pohvaliti i najsevremenijim CENTROM ZA PREGLED DOJKE I RANO OTKRIVANJE KARCINOMA DOJKE. Opremljenost kabineta najsavremenijim automatskim ultrazvučnim skenerom daje mogućnost otkrivanja najranijih promena na tkivu dojke, potpuno bezbolno i bez rizika od jonizujućeg zračenja.

Svoje usluge smo omogućili i pacijetima u ostalim gradovima Srbije. Laboratorije HUMAN HUMANUM U VRANJU zatim HUMAN PLUS U PROKUPLJU kao i laboratorija HUMAN ANA U ALEKSINCU svojim pacijentima pružaju kompletna biohemijska, mikrobiloška i patohistološka ispitivanja. Uz najsavremeniju opremljenost laboratorija, stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo u radu, laboratorije Human svojim pacijentima pružaju precizne, sigurne i pouzdane rezultate ispitivanja.

 

10

GODINA ISKUSTVA

80.000

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

23

LEKARA SPECIJALISTA

AKTUELNOSTI

INFO

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se na naš Newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike

PRATITE NAS