• English

Poliklinika Human

Specijalizovana medicinska usluga

Osnovana 2007. godine, Poliklinika Human danas predstavlja vodeću specijalizovanu medicinsku ustanovu za kompletnu biohemijsku, mikrobiološku i patohistološku laboratorijsku dijagnostiku, opštu praksu i internu medicinu.

018538889

Specijalizovana medicinska usluga

Poliklinika
Human

Poliklinika Human osnovana je 2007. godine.
Danas predstavlja vodeću specijalizovanu medicinsku ustanovu za kompletnu biohemijsku, mikrobiološku i patohistološku laboratorijsku dijagnostiku, opštu praksu i internu medicinu.

Poliklinika Human je akreditovana po standardu ISO 15189.

Akreditacija obezbeđuje kompetentnost poliklinike Human za pružanje pouzdanih usluga ispitivanja, poverenje i sigurnost kod korisnika naših usluga zbog kojih i postojimo.

Stručno osoblje
Stručno osoblje

Medicinski deo tima

Stručno osoblje


Tim lekara specijalista poliklinike Human u saradnji sa medicinskim laborantima i tehničarima stoji na raspolaganju za kompletnu laboratorijsku dijagnostiku i preglede i lečenje iz oblasti opšte medicine, endokrinologije, pulmologije, kardiologije, gastroenterologije i dijetetike.Najsavremenija oprema
Najsavremenija oprema

Primena domaćih i evropskih propisa

Najsavremenija oprema


Medicinsko – laboratorijska oprema renomiranih svetskih proizvođača omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata. To potvrđuje i primena mnoštva domaćih i evropskih propisa u zdravstvu i laboratoriji.
018300230

Najsavremeniji dijagnostički aparati

Poliklinika
Humano

U želji da prati savremene medicinske trendove i u svom radu primenjuje najnovija stručna i naučna saznanja, 2016. godine osniva se poliklinika Humano kao prirodan nastavak uspešnog poslovanja poliklinike Human.

Zahvaljujući vrhunskoj opremljenosti poliklinike, najstručnijem timu lekara i sprovođenju interne i eksterne kontrole kvaliteta, poliklinika Humano svojim pacijentima pruža širok spektar standardnih i specifičnih usluga u skladu sa svetskim zahtevima savremene medicinske dijagnostike i terapije.

Poliklinika Humano je za veoma kratko vreme postala vodeća specijalizovana medicinska ustanova iz oblasti radiologije, hirurgije i urologije.

Akreditacija obezbeđuje kompetentnost poliklinike Human za pružanje pouzdanih usluga ispitivanja, poverenje i sigurnost kod korisnika naših usluga zbog kojih i postojimo.

Kabinet za bolesti dojke
Kabinet za bolesti dojke

Jedinstven pristup dijagnostici i lečenju

Kabinet za bolesti dojke


Najprecizniji dijagnostički aparat: Pregled se izvodi na sofisticiranom aparatu marke Simens ACUSON S2000 ABVS Ultrasound System. Ultrazvučno skeniranje dojke 3D automatskim ultrazvučnim skenerom za razliku od mamografije NE NOSI RIZIK JONIZUJUĆEG ZRAČENJA.Radiologija
Radiologija

Najsavremeniji ultrazvučni i color doppler aparati

Nezamenljiva dijagnostika


Ultrazvučna i color doppler dijagnostika spadaju u metode pregleda koji na potpuno neinvazivan način, bez štetnih efekata po organizam i tkiva, daju veoma lak i tačan uvid u stanje unutrašnjih organa.
018300615

Lekarska uverenja, obuke iz prve pomoći, sistematski pregledi

ZZZZR
Human Med

ZZZZR HUMAN MED otvoren je 2021. godine, kao odgovor na potrebe pacijenata za preventivnim pregledima.

Human Med je specijalizovana zdravstvena ustanova za izdavanje svih vrsta lekarskih uverenja, kao i za realizaciju svih vrsta sistematskih pregleda bilo individualnih ili grupnih.

Paketi su prilagođeni budžetu i potrebama klijenata, a u saradnji sa gotovo svim osiguravajućim društvima osiguranici mogu koristiti sve dostupne usluge po posebnim uslovima.

ZZZZR Human Med
ZZZZR Human Med

Lekarska uverenja i obuke

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika


Sva lekarska uverenja su dostupna korisnicima bez zakazivanja, realizuju se u najkraćem vremenskom roku uz tim specijalista na čelu sa lekarima medicine rada.
Dostupna su lekarska uverenja za namene:

  • ZAPOSLENE RADNIKE
  • RADNA MESTA SA POVEĆANIM RIZIKOM
  • ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA
  • VOZAČE SVIH KATEGORIJA
  • DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA
  • OSTALE NAMENE
  • OBUKA IZ PRVE POMOĆI


Oftalmologija
Oftalmologija

Najsavremeniji oftalmološki kabinet

Dijagnostika i lečenje


Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika HUMAN MED pruža usluge izdavanja lekarskih uverenja, obuku iz prve pomoći i specijalističke preglede iz oblasti interne medicine, medicine rada, orl, oftalmologije, dermatovenerologije, neuropsihijatrije i psihologije.

U okviru zdravstvene ustanove HUMAN MED  dostupna je kompletna ultrazvučna i color doppler dijagnostika kao i sve usluge iz domena laboratorije.
Tim odgovoran za kvalitet poslovanja

Naš posvećen
tim rukovodioca

Svoje poslovanje temeljimo na principima transparetnosti, dostupnosti, visokog kvaliteta i širokog spektra pružene usluge.
Prilagođavamo se tržišnim zahtevima, razmišljajući uvek iz ’’cipela pacijenata’’.

Na ovaj način stekli smo poverenje velikog broja pacijenata koji su nam postali lojalni i ponosno nosimo slavu respektabilnog lokalnog brenda.
Ovako visoko postavljena očekivanja, za nas su uvek izazov, za naše usavršavanje, prilagođavanje i postavljanje novih, viših ciljeva.

Olivera Sinđelić
Olivera Sinđelić

Direktorka

Olivera Sinđelić


Zavidno iskustvo na polju menadžmenta stiče u internacionalnoj kompaniji gde gradi zdrav profesionalni rast i odnos prema klijentima i zaposlenima. Stečeno znanje primenjuje u svakodnevnom radu. Osnivač Humano centra za prevenciju i rano otkrivanje karcinoma dojke i ZZZZR Human Med. Predstavnik privatnih praksi grada Niša.Vladimir Sinđelić
Vladimir Sinđelić

Direktor

Vladimir Sinđelić


Nosilac marketing strategije i razvoja. Definiše kurs poliklinike vodeći računa da kompanija ide u korak sa svetskim trendovima iz oblasti medicine kako bi svojim pacijentima, zaposlenima i poslovnim partnerima, pružila jedinstveno iskustvo na ovim prostorima.Nina Cvetković
Nina Cvetković

Asistent direktora

Nina Cvetković


Kao asistent direktora timu poliklinike Human se pridružuje 2017. godine. Zadužena za organizaciju rada zaposlenih i marketing. Orijentisana na kontinuiran rast i razvoj, kao i beskompromisni kvalitet usluge.Jelena Denčić
Jelena Denčić

Menadžer ljudskih resursa

Jelena Denčić


Višegodišnje iskustvo u multinacionaloj kompaniji, u oblasi ljudskih resursa i projektnog menadžmenta. Pridružuje nam se 2021 godine, sa jasnim ciljem da motiviše zaposlene da budu kreatori poslovne vizije kompanije, kroz ideje, predloge, razna poboljšanja proseca, uvođenje novina.Anđelija Nikolić
Anđelija Nikolić

Pomoćnik direktora za ekonomsko-finansijske poslove

Anđelija Nikolić


Master ekonomije Ekonomskog fakulteta u Nišu. Poliklinici Human se pridružuje kroz program stručne prakse. Njena posvećenost poslu i sklonost efikasnom i efektivnom odgovoru na svakodnevne zadatke i tekuće korporativne probleme je prepoznata od strane menadženta. Odgovorna za komunikaciju sa poslovnim saradnicima i partnerima, kao i finansijski kontroling.Irena Krstić
Irena Krstić

Menadžer PJ HumanPro i Human Plus

Irena Krstić


Dugogodišnje iskustvo u internacionalnim korporacijama, sa sobom donosi izuzetne menadžerske sposobnosti, kao i iz oblasti ljudskih resursa. Snažan kompetitvni duh dovodi do progresivnog rasta poliklinike HumanPro u Prokuplju, koja posle svega 2 godine ima potrebu za proširenjem kapaciteta.Dušica Kozić
Dušica Kozić

Menadžer ZZZZR Human Med

Dušića Kozić


Kao menadžerka finansijske operative Human tima pridružuje u 2021. godini, a neposredno nakon otvaranja ZZZZR Human Med. Odgovorna za pregovore sa pravnim licima u oblastima: grupnih sistematskih pregleda, kompanijskih benefita u sklopu usluga zavoda, obuke iz prve pomoći, lekarskih uverenja… Zadužena za promociju zavoda.Poliklinika Human
Aleksandra Đorđević

Menadžer finansijske operative

Aleksandra Đorđević


Najmlađi član Human menadžment tima. Poliklinici se pridružuje 2019. godine. Entuzijastična, spretna, efikasna u obavljanju svakodnevnih zadataka. Proaktivna saradnja. Zadužena za komunikaciju u oblasti digitalnog marketinga. Pokazuje izuzetno interesovanje za rad na poslovnim veštinama.
Naši korisnici o nama

Utisci korisnika usluga

Vaša povratna informacija kao jedna od pokretačkih snaga u održavanju nivoa i kvaliteta usluga i daljeg unapređenja poslovanja.


Neprikosnovena usluga

Sve pohvale za kliniku, za osoblje, za profesionalizam svih zaposlenih, a naročito za posvećenost, ljubaznost i saosećanje sestre Tanje.
Jedan jako dobar primer kvalitetnog zdravstvenog radnika sa pre svega pravim manirima i kulturnim i profesionalnim pristupom.


Tamara Jocić


Profesionalni i responzivni

Osoblje poliklinike „Human„ je izuzetno profesionalno i responzivno.
Ovo je moj drugi put da koristim njihove usluge i prezadovoljna sam uslugom i kvalitetom iste. Takođe, cene su kompetitivne i vrlo pristojne.


Ivana Kovačević


Sve pohvale

Sve pohvale. Zakazan pregled istog dana, velika posvećenost osoblja.


Branko Božić


Brzo i profesionalno

Šta god da mi je trebalo odrađeno je jako brzo i profesionalno. Zadovoljna sam!


Sanja Miladinović

Prijatelj vašeg zdravlja

Očekujemo vas

Posetite naše medicinske centre ili nam jednostavno pošaljite e-mail kad god želite. Otvoreni smo za sva pitanja i sve sugestije.


© Copyright Poliklinika Human 2022. Sva prava zadržana.